47 gün içinde iki oğlunu da kaybetti

57

Adana’nın Yüreğir ilçesi Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru’nda  bulunan nehirde bir ceset gören vatandaşlar durumu polise haber verdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri daha sonra durumu Gelen Sualtı Grup Amirliği ekipleri, nehirde vatandaşların ihbarda bulunduğu cesedi kıyıya çıkardı. Polis ekiplerinin yaptığı araştırma sonrasında bulunan cesedin dün ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunan İbrahim Çelik’e ait olduğu saptandı. İbrahim Çelik’in kardeşi polislerin gözetiminde kardeşinin cesedini teşhis ederken büyük üzüntü yaşadığı gözlendi.

Polis ekipleri tarafından daha sonra İbrahim Çelik’in cansız bedeni, Adana Adli Tıp Kurumuna incelenmek üzerine gönderildi.

47 GÜN ÖNCE KARDEŞİ BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Ailesinin kayıp başvurusu sonrası aranırken bulunan İbrahim Çelik’in, Adıyaman’da 13.yaş gününde bıçaklanarak öldürülen Hüseyin Nasrullah Çelik’in ağabeyi olduğu ortaya çıktı. İbrahim Çelik’in Adıyaman’da yaşayan ailesine acı haberin verilmesi üzerine acılı aile Adıyaman’dan Adana’ya geldi.

13 yaşındaki Hüseyin Nasrullah Çelik 30 Temmuz günü kaybolmuş ve 3 gün sonra cesedi bulunmuş, yapılan araştırmalarda da Hüseyin Nasrullah Çelik’in katili 2013 ve 2017 yılında karıştığı cinsel taciz suçlarından dolayı yargılanan ve beraat eden Murat Çekiç olduğu belirlenmişti.

CENAZESİ ADIYAMAN’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Adıyaman’dan gelen acılı aile İbrahim Çelik’in cenazesini  Adana Adli Tıp Kurumu’nda alarak cenazesi memleketi Adıyaman’a getirildi. Adıyaman Yeni Mezarlık Camii’nde kılınan ikindi namazı sonrası düzenlenen cenaze töreninde acılı anne baba çocuklarının tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı dökerken İbrahim Çelik kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi.

47 GÜN İÇİNDE İKİ ÇOCUKLARINI KAYBETTİLER

İki çocuklarını da 47 gün ara ile kaybeden acılı aileyi cenaze namazı sonrası teskin etmekte komşuları ve akrabaları güçlük yaşadılar. Cenaze sonrasında acılı anne ve baba oğullarının mezarından uzun bir süre ayrılamadılar.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.