İstanbul Sultangazi ilçesinde meydana gelen olayda iddialara göre durakta tek başına belediye otobüsü bekleyen 14 yaşındaki E.B.D.’yi gören G.G. genç kıza yönelerek sözlü tacizde bulundu. Sözlü taciz sonrası büyük bir korku yaşayan küçük kız, çığlık atarak çevredekilerden yardım istedi.
E.D.B’nin çığlığı üzerine durak yakınında bulunan bir otobüs şöförü ve vatandaşlar küçük kızın yardımına koşarken vatandaşların geldiğini gören G.G kaçmaya çalışırken otobüs şöförü G.G. alı şahsı kaçmasını engelleyerek yakaladı.
Vatandaşlar daha sonra olay yerine gelerek G.G. adlı şahsı darp etmeye başladılar. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri taciz şüphelisini vatandaşlardan teslim aldılar.
Yaşanan olayların görgü tanığı olan bir vatandaş “Küçük kızın yanına geldiğimizde perişan bir haldeydi. Titriyor ve gözyaşlarına hakim olamıyordu. Umarım ilerleyen yaşlarında bunu atlatabilir. Polis gelince taciz eden şahsı polise teslim ettik “dedi.
Yaşanan olayları bir vatandaş cep telefonu ile kaydederken görüntülerde , vatandaşların küçük kızı taciz ettiği öne sürülen kişiye tepki gösterdiği, “Annen, bacın yok mu? Seni doğuran kim?” dediği duyuluyor.
Bu sırada görüntülendiğini fark eden kişinin, kendisini görüntüleyen kadına, “Beni niye çekiyorsun?” diye sorduğu ve kadının üzerine yürümeye çalıştığı, bunun üzerine diğer vatandaşların müdahale ederek tokatladıkları cep telefonu kamerasına yansıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.