5 yıl önce aralarında husumet bulunan Koşan ailesi ve Pirbudak ailesinin bireyleri arasında çıkan bir tartışmanın kavgaya dönmesi sonucu Recep Koşan pompalı tüfekle Erdal Pirbudak’ı öldürmüş ve iki aile arasında bu cinayet sonrası husumet giderek daha da büyümüştü. Dün gece Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Aydoğdu Mahallesi’nin Bahar Sokak üzerinde meydana gelen olayda iki ailenin bireyleri tabanca ve pompalı tüfeklerle birbirlerine ateş etmeye başlaması üzerine sokak sakinlerinin ihbarı üzerine birçok polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinden Y.A. ve E.Y. adındaki iki polis memuru iki ailenin silahlı saldırısının arasında kalmaları üzerine pompalı tüfekten çıkan saçmaların kendilerine isabet etmesi üzerine hafif yaralanırken, bir çok saçma da polis otolarına isabet etti.
İki polis memurunun pompalı tüfeklerden çıkan saçmalardan yaralanması üzerine olay mahalline Özel Harekat Timleri ve takviye polis birlikleri ile ambulanslar sevk edildi. Olay yerine gelen Özel Harekat Timlerinin müdahalesi sonucu iki aile arasında yaşanan silahlı çatışma sonlandırılırken yaralı polisler Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavilerine başlandı.
Olay sonrasında Özel Harekat Timleri ve polisler tarafından olaya karışan çok sayıda kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin üst aramalarında ve ikametgahlarında yapılan aramalarda 2 tabanca ile 3 pompalı tüfek ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.