Gelin düğününden 4 gün sonra koronavirüsten hayatını kaybetti

69

Adana’da meydana gelen olan olayda lise dönemlerinden itibaren arkadaş olan Muttalip Bayram ve Özlem Özcan kısa bir süre önce nişanlandılar ve daha sonra iki ailenin ortak kararıyla düğün tarihi olarak 22 Kasım tarihini belirlediler. Çift düğün hazırlıklarına devam ederken 20 Kasım günü Özlem Özcan kendisini kötü hissetmesi üzerine özel bir hastaneye giderek tedavisini gerçekleştirirken hastanede koronavirüs için test yaptırdı ve test sonucunun negatif çıkması üzerine evine geri döndü.
Özlem Özcan’ın özel hastanede yaptırdığı test sonuçlarının negatif çıkmasından dolayı düğünü iptal etmeyen çift, 22 Kasım günü kentteki bir düğün salonunda pandemi kuralları gözetilerek bir saat süren bir tören ile dünyaevine girdiler.
Çiftin düğününden iki gün sonra Özlem Bayram’ın ağrı ve şikayetlerinin tekrar nüksetmesi sonucu Muttalip Bayram, eşini Adana Çukurova Balcalı Hastanesi’ne götürdü. Adana Çukurova Balcalı Hastanesi’nde Özlem Bayram’a yapılan koronavirüs test sonucunun pozitif çıkmasıyla genç kadın tedaviye alındı.
Hastanede doktorların yaptıkları inceleme sonrasında virüsün Özlem Bayram’ın akciğerlerine indiği tespit edilerek 25 Kasım günü yoğun bakımda tedavi altına alınan Özlem Bayram burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 26 Kasım günü hayatını kaybetti.
Hastanede düğününden 4 gün sonra koronavirüsten hayatını kaybeden Özlem Bayram’ın cenazesi hastane morguna kaldırıldı.
Ailesinin işlemlerini tamamlanmasının ardından genç kadının cenazesi pandemi kuralları göz önüne alınarak Buruk Mezarlığı’na getirildi. Kendisi gibi test sonucu pozitif çıkan eşi Muttalip Bayram cenaze törenine karantinada olduğu için katılamazken kızını düğününden 4 gün sonra kaybeden acılı baba Hasan Özcan ve anne Ayşe Özcan cenazede ayakta durmakta zorlandı.
Özlem Özcan’ın cenazesi kılınan namazın ardından gözyaşları içinde toprağa verildi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.